Delta: Posao mladim liderima

Bez autora
Jan 16 2014

Dodelom sertifikata prvoj generaciji i svečanim prijemom druge generacije, u zgradi „Delta holdinga“ u sredu je nastavljen projekat „Mladi lideri“, koji fakultetski obrazovanim mladim ljudima pruža priliku da rade, usavršavaju se i napreduju. Na konkurs su stigle 1.683 prijave mladih stručnjaka, 35 odsto više nego lane. Odabrano je 20 najboljih kandidata, čiji će prvi radni dan biti 20. januar. U Srbiji se smatra da je čovek mlad do 35. godine, a od 40. godine da je star. I ostane mu pet godina da postigne neki uspeh. Vi ste sada spremni i sposobni da upijate znanje, rekao je predsednik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković.

Delta: Posao mladim liderimaDodelom sertifikata prvoj generaciji i svečanim prijemom druge generacije, u zgradi „Delta holdinga“ u sredu je nastavljen projekat „Mladi lideri“, koji fakultetski obrazovanim mladim ljudima pruža priliku da rade, usavršavaju se i napreduju.

Na konkurs su stigle 1.683 prijave mladih stručnjaka, 35 odsto više nego lane. Odabrano je 20 najboljih kandidata, čiji će prvi radni dan biti 20. januar.

- U Srbiji se smatra da je čovek mlad do 35. godine, a od 40. godine da je star. I ostane mu pet godina da postigne neki uspeh. Vi ste sada spremni i sposobni da upijate znanje - rekao je predsednik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik